[állandó] KastélyNap - szervezzetek kastélynapot!

Lejárt ekkor: 2011. november 16. 16:00

A próba leírása

Szervezzetek kastélynapot! Olyan megmozdulást, kisrendezvényt, bármit, amelynek köze van a kastélyhoz, kúriához, és amellyel mozgósítani tudjátok, fel tudjátok hívni a helyiek figyelmét a településen levő épületre és ennek környezetére. Cél, minél több embert megmozgatni, bevonni!

Feladat:

A rendezvényre a kastély, kúria udvarán vagy környékén kerüljön sor. A lényeg, hogy olyan akciót szervezzetek meg, amelyre minél több ember eljön, és amelynek során akár közösen tesztek valamit a kastélyért, kúriáért. Ha be tudjátok vonni a kastélytulajdonost vagy működtetőt is, még jobb. Ha nem, ez nem jelent kizáró jellegű kritériumot. Dokumentáljátok az eseményt leírással, fotókkal, amivel csak tudjátok, és mutassátok meg interneten nekünk.

Tippek

Bár a helyi mozgósítás csínját-bínját ti ismeritek a legjobban, biztosak vagyunk benne, hogy most már interneten is megy a szervezkedés. Azt csak ajánlani tudjuk, hogy ne a nosztalgiázásra fektessétek a hangsúlyt, bár időnként szeretünk a múltba révedni, célunk az optimizmus, a közös cselekvésre való felhívás.

Ez a próba hosszabb előkészítést igényel, éppen ezért is lett állandó versenyszám. Tervezzetek, szervezzetek és rajt!

Amire figyelünk

Ennél a próbánál is értékeljük a kreativitást, valamint azt, hogy miként tudtok hatékonyan mozgósítani, milyen üzenetet tudtok kitalálni akciótoknak.

copyright 2011 WEBKastely