KastélyKert

Lejárt ekkor: 2012. október 11. 16:00

A próba leírása

A verseny első próbájának címe a Kastélykert. Az örökbe fogadott kastélyok rendelkeznek udvarral, kerttel,amelyek a kastélyok fénykorában nagyon fontos szerepet kaptak. Mára a kertek nagy része romos, elhanyagolt állapotban van, erre szeretnénk felhívni versenyzőink és a vetélkedőbe bekapcsolódó külső személyek figyelmét. A feladat, hogy olyan tevékenységeket, rendezvényeket, programsorozatokat tervezzetek, amelyek segítenek rendbe tenni, szebbé varázsolni a kastélykertet, amelyek eltüntetik a nem kívánt látványt és az ott uralkodó káoszt. A feladat akkor igazán érdekes, ha ennek eredménye is van, akár előtte-utána fotókkal is alá lehet támasztani a tevékenységek hatékonyságát.

Abban az esetben, ha az örökbe fogadott kastélykertbe nem mehettek be, akkor írásos formában is benyújthatjátok az általatok elgondolt tevékenységek leírását és ezek indoklását, esetleg alátámasztását.

A megoldásokat a www.webkastely.ro címre várjuk feltölteni, a feltöltések határideje jövő csütörtök 12 óra. A honlapon a próba feltöltésétől lehet szavazni egészen vasárnap 20:00 óráig. Sok sikert és még több kreativitást kívánunk nektek a feladat teljesítéséhez.

Kastélyra, kalandra fel!

 

További információk

Márton Kinga, projektfelelős

kastely@pontweb.ro

Telefon: 0364-101616, 0749-193499

Amire figyelünk

copyright 2011 WEBKastely