[állandó] Kastély-timeline (Kastély-idővonal)

Lejárt ekkor: 2012. november 1. 16:00

A próba leírása

Ígéretünkhöz híven nem engedjük, hogy unatkozzanak a csapatok, íme egy újabb feladat, amely kihívásokkal, élményekkel, kalanddal , sok új és hasznos információval gazdagíthatja a csapatok tagjait.

A verseny nevéből is adódóan, igyekszünk a régmúltat idéző kastélyokat egy új síkban, modern felületen is bemutatni. Ez lenne az állandó próba lényege, összemosni a múltat a jelen eszközeivel és lehetőségeivel.

A feladat: Kastély-timeline (Kastély-idővonal)

Az örökbe fogadott kastélynak Facebook oldalt kell készíteni, amely bemutatja az adott kastély múltját, említésre méltó eseményeit, ott lakó családjait, fontos történelmi pillanatait és jelentőségét. A dokumentumokat, képeket, videókat egy timeline-ra helyezve kell bemutatni. Pontozva az ötletesség,  a tartalom és az érdekes, kreatív megjelenítési formák lesznek.

A szervező csapat kikötése, hogy a Facebook oldal like-olható legyen, hiszen ezen a felületen lehet majd szavazni a próbára. Az itt összegyűjtött szavazatokat fogja a zsűri számolni, ez alapján pontoz majd.

TIPPEK: úgy tudjátok visszamenőleg is felépíteni a kastély oldalát, hogy Mérföldköveket (Milestones) szúrtok be. Minden mérföldkőhöz évet, fotót (vagy általatok rajzolt grafikát) tudtok feltölteni, és kiegészítő szövegekkel is el tudjátok látni, amibe ha ráadásul www.webkastely.ro típusú linket is betesztek, az automatikusan átváltozik kattintható webcímre. Szóval próbáljátok ki. Megsúgjuk, a próbáért különdíj is jár, tehát akkor is érdemes benevezni a Webkastélyra, ha csak ezt az egy próbát teljesítitek.

Amire figyelünk

Az állandó próba Facebook oldalát a szokásoshoz híven az utolsónak meghirdetett feladat feltöltési határidejéig lehet létrehozni, amely november 1, déli 12 órát jelent.  Az oldalt like-olók száma pedig november 7-én este 20 órakor lesz összeszámolva.


Egy kis bíztatás azoknak, akik még nem gyűjtöttek elég bátorságot a jelentkezésre, vagy azt hiszik, hogy már lekésték ezt: ne habozzatok, a jelentkezés a versenyre folyamatos, egészen az utolsó próba meghirdetéséig elfogadott az új csapatok regisztrációja. Ezt megtehetitek a www.webkastely.ro honlapon, ahol bővebb információkat is találtok.


Sok sikert és kreativitást a feladatokhoz! Kastélyra, kalandra fel!


További információk


Márton Kinga, projektfelelős


kastely@pontweb.ro


Telefon: 0364-101616, 0749-193499

copyright 2011 WEBKastely