Akkor és most

Lejárt ekkor: 2012. október 25. 16:00

A próba leírása

Élj a kastéllyal!

 

Kastélyra és kalandra fel! – szól a második alkalommal megszervezett WEBkastély vetélkedő szlogenje. A próbák, kihívások, megoldások, leírások, feltöltések egymásutánisága nem szakadhat meg.

Eljött a harmadik próba kihirdetésének ideje!

Íme a feladat: Akkor és most.

Bújjatok bele ti a múltba vagy a múltat adaptáljátok modern keretek közé. Egy olyan koncepció bemutatását várjuk el tőletek, amely rávilágít arra, hogy habár a múlt években kifejezve nagyon sok, a változások mégis parányiak. Eltérve az eddigi irányvonalaktól, most nem előtte-utána képsorozatokra, és a változások feltérképezésére vagyunk kíváncsiak, hanem épp a hasonlóságokra. Azokat az elemeket, épületeket, értékeket találjátok meg, amelyek az évek során nem változtak. Azt mutassátok be nekünk, amit a kastély és ennek lakói, tulajdonosai át tudtak hozni a mai világba, amiket meg tudtak menteni a pusztulástól és az elfeledéstől.

 Válasszatok ki néhány régi fotót, elevenítsétek fel azokat, utánozzátok le, legyetek ti egy pár órára a kastély urai, úrnői. Életet lehelve a régiségekbe, átérezhető a múlt értékrendszere, átélhetők a fénykorok és a hányadtatott mélypontok.

Támpontok: beöltözhettek kastély lakosóknak, egy legendát játszhattok el, reprezentálhattok egy jelentős eseményt stb. Ami lényeges viszont, hogy fotókkal támasszátok alá a bemutatott hasonlóságokat.

A feladat megoldásait október 25, déli 12 óráig várjuk feltölteni a honlapra, ahol majd a szakmai zsűri értékeli. A bejegyzésekre október 31, este 20 óráig lehet szavazatokat gyűjteni.

Sok sikert és még több kreativitást kívánunk a csapatoknak.

 

További információk

Márton Kinga, projektfelelős

kastely@pontweb.ro

Telefon: 0364-101616, 0749-193499

Amire figyelünk

copyright 2011 WEBKastely